Laddar ...

Icom IC-FR6300 Repeater UHF IDAS/Analog

IC-FR6300 är en 32-kanals UHF repeater som kombinerar analog FM och IDAS digitalt mixat läge. Det valfria UC-FR6300-nätverk-/styrkortet ger IP-nätverksanslutning, och det är skalbart till konventionella, simulcast-konventionella och typ-D-trunkingfunktioner på flera platser. IC-FR6300 är ytterligare ett tillägg till Icoms robusta serie professionella repeaters som stöder otaliga system över hela världen.

Artikelnummer:
86300
| Garantitid: 12 månader

Ny CPU/FPGA-plattform

IC-FR6300 är Icoms andra generation IDAS digitala repeater. Denna nya repeater ser likadan ut som sin föregångare, IC-FR6100, men använder en ny CPU/FPGA -plattform. IC-FR6300 tillhandahåller *digitalt simulcast-system och +0,1 ppm högfrekvent stabilitet med en 1pps referenssignal från GNSS-antennen.
*Kräver nätverkskortet UC-FR5300SC.

Systemskalbarhet

IC-FR6300 kan uppgraderas genom att installera det valfria UC-FR5300-nätverk-/styrkortet och programvara som finns på ett CF-kort. Beroende på vilken kommunikation och räckvidd som krävs kan ditt radiosystem växa från en enda plats till ett simulcast-system eller multi-site trunking*-system för att matcha dina kommunikationsbehov.
*Kompatibla IDAS-radioterminaler krävs för trunkning på flera platser.

Plats för två RF-moduler i ett chassi

Precis som IC-FR6100 har den nya repeatern ett utrymme för installation av ytterligare en RF-enhet. Två RF-moduler* kan installeras och drivas oberoende av varandra. Lysdioder på frontpanelen visar status för båda kanalerna.
*UR-FR6300 krävs.

32 kanaler & 5 programmerbara knappar

12 tecken alfanumerisk display, 5 programmerbara knappar, 32 minneskanaler och interna högtalare gör att du kan använda repeateren som en enkel basstation eller för att kontrollera repeateraktivitet. LCD -skärmen visar en mängd text- och kodinformation.

Digitalt/analogt mixat läge och flera tongrupper med hjälp av CTCSS, DTCS Ton och RAN

Den kan ta emot både analoga och digitala lägen på en kanal och överföra i båda lägena, beroende på programmering. Den kan avkoda flera CTCSS och DTCS samt digitala RAN (Radio Access Number) koder per kanal (upp till 16 toner/koder) och nedlänkar den mottagna signalen med en specificerad ton/kod.

25-stifts D-SUB tillbehörskontakt
IC-FR6300 har en D-SUB 25-stifts tillbehörskontakt för anslutning av en extern fjärrkontroll. Modulerings-/demodulationssignaler kan matas in/ut från D-SUB-kontakten.

Nyckelfunktioner

  • Ny CPU/FPGA -plattform
  • + 0,1 ppm högfrekvent stabilitet med 1 sid -signal
  • System skalbart till IDAS digital simulcast eller Type-D Trunking
  • VE-PG4 RoIP-gateway-anslutning för telefongränssnitt
  • Digital/analog blandningsläge
  • Flera tongrupper med CTCSS, DTCS och digitalt RAN
  • IP fjärrunderhåll
  • 19-tums rackmonterad 2U höjd låg profil.
Specifikation
Produkttyp IDAS
Anslutning/Kontakt Modular
Artikelgrupp Repeater
Frekvensband UHF 440 MHz
Click to see the full description online